22 Μαΐου, 2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ << ADVENTURE PARK >> 26/5







ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 26/5 “ADVENTURE PARK
·         Οι γονείς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο δάσος εκτός και αν συνοδεύετε Α’ τάξης μαθητές, που δραστηριοποιούνται στα σκιουράκια, όπου πέραν των εκπαιδευτών μας θα πρέπει να είστε παρόντες και  ή συνοδοί.
·         Μπορείτε να παραμείνετε στον χώρο όλη την ημέρα όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο-volley ή και παραδοσιακά παιχνίδια της γειτονιάς μέσα στο δάσος.
·         Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες θέλουν να νιώσουν την περιπέτεια στο bungee τραμπολίνο  όπως Bungee Trampoline/Archery/Operation tarantula, το κόστος είναι με 25% έκπτωση επί των αρχικών τιμών των παιχνιδιών. 5 ευρώ το παιχνίδι.
·         Τα παιδιά θα πρέπει να είναι ντυμένα με αθλητική ενδυμασία ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και να φέρουν μαζί τους ένα σακίδιο πλάτης (με φαρδιές τιράντες) με κάλτσες, παντελόνι, μπλούζα, εσώρουχα, αδιάβροχο, γάντια, καπέλο.
·         Το adventure park μας παρέχει εγκατάσταση (τραπέζια, καρέκλες) όπου φέρνουμε τα δικά μας φαγητά για να  κάνουμε πικ-νικ, αφού δεν διατίθενται φαγώσιμα από το adventure park. Εναλλακτικά μπορούν κάποιοι να παραγγείλουν με delivery. (pizza fun , goodys )
Μετάβαση με πούλμαν
θα ξεκινήσουμε στις 9:00 πμ. Για την έγκαιρη αναχώρησή μας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στο σημείο αναχώρησης μπροστά στο  Δημαρχείο Χολαργού στις 8:30. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα. Επιστροφή από το Πάρκο στις 17:00
Μετάβαση με αυτοκίνητο
Ώρα συνάντησης 10:00 μπροστά από την κεντρική είσοδο του πάρκου. Αναχώρηση ότι    ώρα εσείς επιθυμείτε



Από Αθήνα: ακολουθείτε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία. Περνάτε τα πρώτα διόδια (σταθμός Αφιδνών) και βγαίνετε στην δεύτερη έξοδο μετά τα διόδια (έξοδος Μαρκόπουλο - Ωρωπό). Αφού βγείτε στην έξοδο στον κυκλικό κόμβο έξοδο προς Μαλακάσα και στην επόμενη διασταύρωση (προς Μαλακάσα) κάνετε δεξιά. Το πάρκο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις κατασκηνώσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.






ΠΡΟΣΟΧΗ : Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχουν φαγώσιμα στον χώρο και καλό θα ήταν οι γονείς να έχουν φροντίσει για κάποιο μικρό γεύμα-σνάκ από το σπίτι.
Υπάρχει μόνο κυλικείο για νερά-καφέ-χυμούς!!!

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε!!!