20 Μαΐου, 2013

Ποδηλατοπορεία από τους Ποδηλάτες Παπάγου-Χολαργού


Οι Ποδηλάτες Παπάγου Χολαργού διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά τη σχολική ποδηλατοπορεία τους. Μας καλούν να συμμετέχουμε μαζί με τα παιδιά μας σε μια ποδηλατοπορεία στις γειτονιές της περιοχής μας και να διαδώσουμε όλοι μαζί τη χρήση του ποδηλάτου. (ΟΜΠΡΕΛΑ    26/5/2013 19:00)

Η ομάδα τους έχει σκοπό τη προώθηση του ποδηλάτου με ταυτόχρονη βελτίωση των υποδομών για μια ασφαλέστερη μετακίνηση. Στηρίζουν και προωθούν τη χρήση του ποδηλάτου ως ένα οικολογικό μέσο μετακίνησης, αθλητισμού και ψυχαγωγίας.
Συνοδέψετε τα παιδιά σας και ελάτε να ποδηλατήσουμε όλοι μαζί σε μια διαδρομή σχεδιασμένη για όλους.
Στα πλαίσια της ποδηλατοπορείας, διοργανώνουν διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μικρούς ποδηλάτες μας. Περιμένουμε από κάθε μικρό ποδηλάτη την δικιά του ζωγραφιά (σε μια λευκή κόλλα Α4) με θέμα ʽʼ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ʽʼ. Η ζωγραφιά που θα επιλεγεί θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα για τον επόμενο χρόνο ως λογότυπο στις δράσεις της και ο μικρός μας φίλος θα παραλάβει ένα μπλουζάκι με το ολοκληρωμένο νέο λογότυπο! Παρακαλούμε πίσω από κάθε ζωγραφιά να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε με το νικητή!