15 Φεβρουαρίου, 2014

Αποκριάτικο πάρτυ

Επιτέλους, οι φετινές Απόκριες πλησιάζουν !!

Γι΄ αυτό ντυθείτε γιορτινά, μασκαρευτείτε και ελάτε με πολύ κέφι και χαρά στο Αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνουμε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας για να διασκεδάσουμε όλοι παρέα !!!!

Όμως χρειαζόμαστε τη βοήθεια των «πρωταγωνιστών» μας …
·       Οι μαθητές της Α’ και Β΄ Δημοτικού ας φέρουν τα τραγανιστά μπισκότα, τα λαχταριστά κέικ και ό,τι άλλες ζαχαρωτές λιχουδιές θέλουν
·       Οι  μαθητές της Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού, τις αλμυρές νοστιμιές π.χ. τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, αλλά και μικρά νόστιμα σάντουιτς
·       Οι μαθητές της Ε΄ και Στ’ Δημοτικού, τους χυμούς, τα αναψυκτικά, το νερό και ... πλαστικά ποτηράκια!

Χρειαζόμαστε όμως και την βοήθεια των γονέων κατά την διάρκεια του πάρτυ. Όσοι από τους γονείς μπορούν να βοηθήσουν,  ας το δηλώσουν στα μέλη των συλλόγων. Θυμηθείτε, θα έχουμε και Λαχειοφόρο Αγορά με εκπλήξεις για τους τολμηρούς -τυχερούς ... όποιος τολμά ας δοκιμάσει την τύχη του! Οι γονείς που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη Λαχειοφόρο μπορούν να φέρουν κάποιο δώρο (π.χ. βιβλίο, παιχνίδι) το οποίο στη συνέχεια θα κληρωθεί. Ειδικά όσοι εργάζονται σε κάποιο κατάστημα (π.χ. café, κομμωτήριο, βιβλιοπωλείο) μπορούν να συνεισφέρουν προσφέροντας κάποιο προϊόν τους ή υπηρεσία. Η συγκέντρωση των δώρων θα γίνεται στην τραπεζαρία καθημερινά  μέχρι τις 8:10 πμ  όλη την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι την Παρασκευή 21/2.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους. Στο πάρτυ δεν επιτρέπεται η χρήση σπρέι, ο χαρτοπόλεμος και τα ρόπαλα  για λόγους ασφάλειας όλων μας και καθαριότητας του Σχολείου !!!

Σας περιμένουμε όλους!!!!