19 Οκτωβρίου, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, σας καλούν στην δεύτερη τακτική Γενική Συνέλευση του 2017, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα Γ3 του σχολείου.

Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης, αφορά την ενημέρωση και τον προγραμματισμό των εργασιών-δράσεων για τη σχολική περίοδο 2017-2018.

Θα συζητηθούν θέματα όπως, κτιριακά προβλήματα ,καθαριότητα, η λειτουργία του ολοημέρου και της τραπεζοκόμου , οι εορταστικές εκδηλώσεις, επικείμενες εκδρομές, η ασφάλιση των μαθητών/τριών, η ενημέρωση συντονιστών τμημάτων, η αντιμετώπιση δύσκολων και ιδιαίτερων καταστάσεων  και όποια άλλα θέματα απασχολούν τους γονείς – μέλη.

Όπως γνωρίζετε η Γενική  Συνέλευση  είναι το ανώτατο όργανο των γονέων με δικαίωμα ψήφου για όλα τα μέλη της , με σκοπό την συζήτηση, αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια σχολική κοινότητα. Η συμμετοχή όλων μας στην Γενική Συνέλευση και γενικότερα η ενεργή συμμετοχή μας ως μέλη του Συλλόγου κρίνεται αναγκαία.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, απαρτία θα υπάρξει με την παρουσία τριάντα τουλάχιστον μελών. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα ακριβώς μετά, ήτοι την 1η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σας περιμένουμε όλους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου