25 Ιανουαρίου, 2018

Ενημερωτική Συνάντηση για την Ασφάλιση των Μαθητών 01/02/2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Αγαπητοί γονείς,

Το πρόγραμμα ασφάλισης των μαθητών - μετά και από τις έγγραφες δηλώσεις συμμετοχής - έχει ξεκινήσει!

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κάλυψη αυτή - όπως ήδη έχετε ενημερωθεί - αφορά ιατροφαρμακευτικά έξοδα στην περίπτωση ατυχήματος και μέχρι του ποσού των 200€.
Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή σας, το ΔΣ όρισε την 01/2/2018 - Πέμπτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, συνάντηση μεταξύ των γονέων (των οποίων τα παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα) και εκπροσώπου της ασφαλιστικής  ώστε να ενημερωθείτε πλήρως για τις λεπτομέρειες που αφορούν την ανωτέρω κάλυψη καθώς και τις διαδικασίες που απαιτούνται σε περίπτωση συμβάντος. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έχετε ολοκληρωμένη γνώση για το πρόγραμμα που συμμετέχει το/τα παιδί/ιά σας, καθώς και για να λυθούν τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να γνωρίσετε και προσωπικά τον επαγγελματία που θα σας εξυπηρετεί σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε χρήση του προγράμματος.
Τέλος, στην συνάντησή μας αυτή, θα παραλάβετε αναλυτικά και εγγράφως τους όρους της ασφάλισης, τις διαδικασίες και τα στοιχεία επικοινωνίας με τους εκπροσώπους της εταιρείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ένταξη στο ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι προαιρετική.
 Σε περίπτωση ένταξης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
 Για όσους γονείς δεν προλάβανε μαζεύουμε επιπλέον συμμετοχές μέχρι και την 01/02/2018 στο email : info@sg1holargou.gr
Οι συμμετέχοντες έχουν πάρει ήδη έγγραφη βεβαίωση παραλαβής!