05 Μαρτίου, 2018

Ψήφισμα Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού


Αγαπητοί γονείς,

Η Ένωση Γονέων του Δήμου μας, το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης του γονεϊκού μας κινήματος, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα των Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, που αφορούν την κλιμάκωση της διεκδίκησης λύσεων για τα προβλήματα των σχολείων μας, προχώρησε στην έκδοση Ψηφίσματος με θέμα την δωρεάν παιδεία,  με σκοπό να το καταθέσει προς συζήτηση, καταρχήν,  ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ψήφισμα μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση της  ένωσης: https://enosigoneonpx.blogspot.gr/p/blog-page_21.html, περιλαμβάνει θέματα που απασχολούν και τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, (τόσο την Πρωτοβάθμια όσο και την Δευτεροβάθμια).
Κάποια από τα θέματα που αναφέρονται, έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων και στο δικό μας Σύλλογο, είτε κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. μας είτε κατά την διάρκεια της Γ.Σ. μας.

Η Ένωση Γονέων μας ζήτησε να σας ενημερώσουμε σχετικά και να σας προωθήσουμε το Ψήφισμα με σκοπό την συλλογή υπογραφών. Για τον λόγο αυτό, σας επισυνάπτουμε το ψήφισμα και εφόσον συμφωνείτε με το περιεχόμενο του, να δηλώσετε την συμφωνία σας και την υποστήριξή σας και να «προσυπογράψετε» , στέλνοντας μήνυμα στο email της ένωσης : enosigoneonpx@gmail.com με την ακόλουθη φράση:

« Συμφωνώ και προσυπογράφω το Ψήφισμα με θέμα την δωρεάν παιδεία»  προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό σας την τάξη του παιδιού και το σχολείο σας.

ΥΓ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένωση και τις δράσεις της μπορείτε να διαβάσετε και από το blog μας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://syllogos1.blogspot.gr/p/blog-page_19.html ή στην επίσημη σελίδα της ένωσης γονέων: http://enosigoneonpx.blogspot.gr/

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Χολαργού.