08 Οκτωβρίου, 2018

Αποχαιρετισμός & ευχαριστίες του απελθόντος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί φίλοι Γονείς,
Στις 3/10 το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) του Συλλόγου μας έλαβε την ομόφωνη έγκριση της Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ) επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του για τη διετία 2016-2018. Στη συνέχεια, και σύμφωνα με το καταστατικό, η εκλεγμένη από την Γ.Σ εφορευτική επιτροπή, θα προχωρήσει στη διαδικασία της οργάνωσης και διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας που θα εκλέξει το Δ.Σ, τους Εκπροσώπους στην Ένωση Γονέων και το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας για την διετία 2018-2020.
Αποχωρώντας από το ΔΣ, όλοι εμείς, που μας εμπιστευτήκατε τη διοίκηση του Συλλόγου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε τόσο για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε εκλέγοντάς μας, όσο και για την ευκαιρία που μας δώσατε να ασχοληθούμε ενεργά κι οργανωμένα με τη σχολική μας κοινότητα, ερχόμενοι σε άμεση επαφή με όλα τα θέματα που την απασχολούν.
Κάνοντας τον δικό μας απολογισμό σαν ομάδα, αποχωρούμε πολύ ικανοποιημένοι διότι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και νιώθουμε ότι εκπληρώσαμε σε μεγάλο βαθμό τους σκοπούς του Συλλόγου, κάτι που μας επιβεβαιώθηκε και μέσα από τη δική σας επιβράβευση. & συμμετοχή.Είδαμε πολλούς από τους στόχους μας για την καλυτέρευση του Σχολείου να ευδοκιμούν και πιστεύουμε ότι συνεχίσαμε επάξια το έργο των προκατόχων μας στην προσπάθειά μας να έχουν τα παιδιά μας μια καλύτερη σχολική ζωή.
Σημαντικότατο κέρδος από την ανάμειξή μας στα κοινά του σχολείου των παιδιών μας, είναι πως στον απολογισμό μας αυτόν, νιώθουμε τυχεροί που μέσα από αυτή τη διαδικασία γνωριστήκαμε και συνεργαστήκαμε μεταξύ μας. Μοιραστήκαμε πολλά, γελάσαμε, εκνευριστήκαμε, δυσκολευτήκαμε, προβληματιστήκαμε, δώσαμε λύσεις και κυρίως λειτουργήσαμε ενωμένοι σαν ομάδα.
Αποχωρούμε αναλογιζόμενοι ότι άξιζε τον κόπο και τον χρόνο και πιστεύοντας ότι οι Γονείς που θα μας διαδεχτούν θα προχωρήσουν ακόμη καλύτερα, και θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν κι αυτοί με τη σειρά τους.
Ένας δυνατός, ενεργός Σύλλογος Γονέων μόνο όφελος μπορεί να είναι για τα παιδιά μας και υποσχόμαστε ότι και από τη θέση των απλών μελών θα είμαστε πάντα παρόντες και παρούσες να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Ευχαριστούμε όλους πολύ!

Κώστας Αντζάκης, Άλκηστις Καβάσιλα, Κωνσταντία Ιωάννου, Στέλλα Διαμαντοπούλου, Μάνος Δραγασάκης, Μαρίνα Γκουρομίχου, Γιάννης Ψαρράς.

Λίλη Σκουλαρίκη , Μπουζαμπαλίδης Γιάννης ,Ελένη Κεχαγιά , Κουρούση Μαργαρίτα